Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Imagen de la película Harry Potter y la piedra filosofal
Foto: Warner BrosHarry Potter y la piedra filosofal

La festa per a fanàtics de Harry Potter arriba a Barcelona (només un dia d'octubre)

La famosa saga cobrarà vida per celebrar el Harry Potter Book Day als cinemes Filmax Gran Via 4DX

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Si sou fans del mag (de ficció) més famós del món, aquesta tardor serà una època plena de bones notícies per a vosaltres. El novembre els fans es podran endinsar dins el món fantàstic de Hogwarts a l'exposició més completa sobre Harry Potter a Barcelona. Per anar escalfant motors, el pròxim 12 d'octubre podreu anar a celebrar el Harry Potter Book Day, un esdeveniment que retrà homenatge a l'heroi màgic de J.K. Rowling.

L'escenari escollit són els cinemes Filmax de Gran Via 4DX, dins el centre comercial Gran Via 2, que acolliran diverses activitats, com ara espectacles de màgia, sorteigs de regals d'edició limitada, obsequis per a tots els assistents, lectures en viu i molt més. Un dels esdeveniments destacats serà l'entrevista a Gemma Rovira Ortega, la traductora al castellà del cinquè, el sisè i el setè llibre de la saga. Rovira explicarà experiències i anècdotes que va viure mentre li posava veu a tot l'elenc màgic, tant en el cas de Harry Potter com en altres llibres de J.K. Rowling.



La festa és apta per a totes les edats i està adaptada per ser un lloc perfecte on anar amb nens. Si sou fans d'aquesta saga literària i cinematogràfica i voleu anar-hi, les entrades estan disponibles únicament a la pàgina web dels cinemes.

NO T'HO PERDIS: Arriba a Barcelona una exposició immersiva sobre Tutankamon

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat