Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Plaça Reial
Photograph: ShutterstockPlaça Reial

Un estiu a la Plaça Reial (gratis)!

La Reial ens Mou ha programat activitats gratis durant l'estiu per a tots els públics

Eugènia Güell
Escrit per
Eugènia Güell
Publicitat

Podríem passar-nos tot l'estiu a la Plaça Reial: des de juliol i fins a l’octubre, La Reial ens Mou ha programat activitats gratuites per a tots els públics que ompliran aquesta plaça insígnia de Barcelona.

Si reserveu entrades podreu gaudir d'actuacions musicals, activitats infantils i jornades esportives amb la Plaça Reial com a teló de fons. 

La llista de concerts és llarga i conté artistes de diferents disciplines, que van del jazz, a la rumba, passant per la salsa i el flamenco. Andreu Martínez, Crisbu, Old Fashioned, Daphne, Ganzá i Perico Sambeat són alguns dels artistes que passaran per aquesta plaça. Als diumenges al matí, s’han organitzat diferents tipus d’activitats infantils, com els conta contes de Rubén Martínez i la companyia Tip Tap, els espectacles de màgia de Felix Brunet, animacions musicals de la mà de la companyia Farsants i les titelles de la companyia Sebastià Vergés. També hi haurà jornades esportives els dissabtes al matí amb classes impartides per reconeguts experts de ioga, pilates, zumba, crossfit i GAP.
El dissabte 18 de setembre, es rendirà un homenatge al pintor i artista Jose Pérez Ocaña, amb motiu del 38è aniversari de la seva mort, amb un espectacle musical. 

Mares, pares i fills, grups d’amics, joves i adults estan convidats a viure la Plaça Reial com mai abans!

NO T'HO PERDIS: Coses per fer el juliol a Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat