Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Aficionats del Barça celebrant el títol de lliga
ShutterstockAficionats del Barça celebrant el títol de lliga

Un festival dedicat al Barça i l'afició blaugrana s'instal·larà aquesta Nadal a Barcelona

El 'Barça Fest' inclourà actuacions musicals, gastronomia i entreteniment abans dels partits a l'Estadi Olímpic

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

El trasllat temporal del Barça a l'Estadi Olímpic Lluís Companys va posar de dol a molts culers. Mesos després de l'inici de la temporada 2023-2024, els aficionats i aficionades blaugranes podran tornar a sentir-se com a casa amb el festival dedicat al club cule que aterra a Barcelona. El Poble Espanyol acollirà el 'Barça Fest', una nova proposta perquè els fans gaudeixin de la prèvia dels partits que el juguin a l'Estadi Olímpic. La primera edició se celebrarà el cap de setmana del 27 i 28 de gener, abans del partit contra el Vila-real.

El Barça Fest pretén convertir-se en un nou punt de trobada de l'afició barcelonista de totes les edats a través d'actuacions musicals, entreteniment i gastronomia. Per escalfar motors i animar l'equip de Xavi Hernández, el recinte comptarà amb sessions de música a càrrec de DJs de renom, futbolins i zona de customització, a més d'activitats familiars amb fotomatons i pinta-cares. Per agafar forces abans del partit, també podreu gaudir d'entrepans d'autor, diverses opcions elaborades amb productes de km 0 i sostenibles de la mà del xef del restaurant Radikal, Alex Atala.

Les entrades per a la primera celebració del festival ja estan disponibles a la pàgina web del club a partir de 10 euros. Els horaris dependran dels dies que es juguin els partits; si cauen en cap de setmana, la programació començarà quatre hores abans de l'encontre, però, en el cas que siguin entre setmana, les activitats començaran dues hores abans de l'inici.

NO T'HO PERDIS: Les obres del Camp Nou en directe: com seguir la construcció de l'estadi del Barça

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat