Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Un ‘foodtruck’ de sucs gratis de fruita fresca descartada s’instal·la al Palau Robert

Aquesta acció acompanya una exposició sobre el malbaratament alimentari impulsada pel Banc dels Aliments

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Fins al 15 de juliol, si us acosteu als Jardinets de Gràcia i furgueu una mica, hi trobareu un ‘foodtruck’ de sucs de fruita gratis. Es tracta d’una iniciativa del Banc dels Aliments de Barcelona que acompanya l’exposició que recentment han inaugurat al Palau Robert, que tracta sobre el malbaratament alimentari i commemora el 35è aniversari d’aquesta institució.  

Aquesta petita cuina sobre rodes està instal·lada a l’accés del Palau Robert pel Carrer Còrsega. Allà, s’hi serviran sucs gratuïts elaborats amb fruita fresca, concretament de productes descartats provinents del Centre d’Aprofitament Alimentari de Mercabarna. 

Les persones que s’hi acostin i tastin els sucs seran convidades a visitar l’exposició, també gratuïta, que el Banc dels Aliments ha instal·lat a l’interior del Palau Robert, anomenada ‘Tot el que no es menja. 35 anys aprofitant aliments de manera solidària’

La mostra explica, d’una manera visual i entenedora, els dos eixos d’activitat de l’entitat: la lluita contra el malbaratament alimentari i la defensa del dret a una alimentació saludable per a tothom. A través d’un format d’estil instal·lació, l’exposició evidencia com avui en dia es produeixen més aliments dels necessaris i com això repercuteix en zones del planeta on hi ha inseguretat alimentària o fam. 

NO T'HO PERDIS: Els 50 llocs imprescindibles de Barcelona

Llegeix el número d'estiu de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat