Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Un fotògraf sobrevola Barcelona i el resultat és de vertigen

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Barcelona té moltes coses úniques i icòniques, des de qualsevol monument que porti la signatura Gaudí, passant pel Mercat de la Boqueria o l'Hotel W. La força de l'icònic transcendeix i té el poder de ser reconeixible amb una simple silueta. Els passa a París, a Londres, Moscou i a centenars de ciutats que gaudeixen de bona salut turística. Però quantes d'elles inclouen en la seva llista d'icones la imatge de la ciutat des de l'aire? Barcelona si, la funcional i genuïna distribució que va idear l'enginyer Ildefons Cerdà s'ha transformat, amb el pas dels anys, en una de les imatges més representatives de Barcelona. Es ven en samarretes i tasses, s'utilitza com a imatge de ciutat i 'Plats Bruts' ens la va avorrir a les cortinetes dels seus capítols.

El fotògraf aeri Márton Mogyorósy es va fixar en aquest detall, igual que en altres edificis i barris (l' Eixample és únic però la Barceloneta a vista d'ocell és imperdible) que vistos des d'un dron aconsegueixen ser de vertigen. 'Barcelona from Above' és el títol de la col·lecció de fotos dedicades a Barcelona i que ja sumen milers d'interaccions en el compte d'Instagram de l'artista. Pels que estigueu desencantats amb la ciutat que es ven a cop d'icones i postals, pels que fa temps que no trepitgeu la Barceloneta per la seva quantitat de 'guiris' amb gorres del Barça, confieu. Aquestes fotografies et poden reconciliar amb ella, ni que sigui des de lluny, perquè tot en aquesta vida és en funció de la perspectiva amb que t'ho miris. Barcelona, ​​també.

Si el vertigen fotogràfic us encanta, si us plau, seguiu a aquest fotògraf i el seu dron, una parella artística que recorren el món a la recerca de plànols zenitals d'impacte.

'Cassettes' / La Barceloneta
Foto: Márton Mogyorósy
Espigó de Barcelona
Foto: Márton Mogyorósy

  

'A symphony of symmetry' / Edifici Walden
Foto: Márton Mogyorósy
Port Nàutic de Barcelona
Foto: Márton Mogyorósy

  

'Morning lights over barcelona’s superblocks'
Foto: Márton Mogyorósy
La Barceloneta
Foto: Márton Mogyorósy

NO T'HO PERDIS: 50 coses per fer a Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat