Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Apropa't festival artesania
Foto: Instagram / @pobleespanyol

Un gran festival d'artesania arriba al Poble Espanyol (només dos dies)

Apropa't Festival d'Artesanies omplirà per primera vegada el recinte amb activitats, música i espectacles per a totes les edats

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Si encara no teniu plans per fer en família aquesta tardor, apunteu-vos aquesta idea. Per primer cop, el Poble Espanyol acollirà un gran festival dedicat a l'artesania, des de la més tradicional fins a la més contemporània. Els dies 18 i 19 de novembre el recinte acollirà diverses activitats per a totes les edats, una programació que inclourà demostracions, projeccions audiovisuals, música, espectacles i diversos tallers per a experts de la cultura artesana i curiosos amb ganes d'experimentar.

L'Apropa't es dividirà en tres grans eixos temàtics: l'Entre mans, on podreu conèixer els artesans i artesanes de ben a prop a través de visites als tallers i creacions col·lectives; el Plaer temporal, dedicat a contemplar les instal·lacions artístiques, exposicions i projeccions audiovisuals; i el Crear x Crear, que oferirà experiències dirigides a l'aprenentatge a través de la pràctica artesanal.

El festival també oferirà tres espectacles per a totes les edats: un taller-performance de construcció d'instruments reciclats de la mà de Pep Gol; una demostració de vidre bufat amb Pròsper Riba; i dos concerts de guitarra espanyola amb Santiago de Cecilia que posarà la banda sonora a l'esdeveniment.

Com aconseguir entrades?

Les entrades ja estan disponibles a la pàgina web del Poble Espanyol a partir de 8 euros pels majors de 4 anys residents a Catalunya. També hi ha 'packs' més econòmics per a grups de 3 i 4 persones per 22,50 euros i 30 euros respectivament.

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona al novembre

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat