Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Un hotel de Barcelona ofereix les grans obres de la literatura catalana als hostes

És una col·laboració d'Ona Llibres amb l'Hotel Palace per promoure escriptors i escriptores en llengua catalana fora del territori

Escrit per
Maria Llinares
Publicitat

Sí d'acord, Messi i la Sagrada Família seran els protagonistes de tots els souvenirs dels turistes que visitin la ciutat. Fins i tot la paella o una sevillana. Que representatiu oi? Però perquè no conèixer els noms de la literatura del territori? Aquesta és la proposta d'un hotel de la ciutat, que s'ha proposat posar a les tauletes de nit les novel·les més importants de la literatura catalana. 

La llibreria Ona Llibres ha impulsat el programa 'Cat-lit Experience' per donar a conèixer als turistes la literatura catalana i en col·laboració a l'Hotel Palace oferirà als hostes grans títols locals traduïts a diverses llengües a les persones que s'allotgin a les Art Suites de l'hotel, unes habitacions de luxe amb fins a dos dormitoris i que porten noms de personatges famosos com Salvador Dalí. 

A les habitacions s'hi podran trobar exemplars de 'La Plaça del Diamant' i 'Mirall Trencat' de Mercè Rodoreda, 'La bogeria' de Narcís Oller, 'Les Veus del Pamano' de Jaume Cabré, 'Vida Privada' de Josep Maria de Sagarra, 'Adeu, Ramona' de Montserrat Roig, 'Cementiri de Sinera' de Salvador Espriu, 'Solitud' de Víctor Català o el 'Quadern Gris' de Josep Pla. Un recull d'obres que no només s'ofereix a les suites sinó que els més interessats podran aconseguir a recepció per afegir-los a l'estanteria de casa.  

No tenim clar si els turistes canviaran l'imant de la sangria per 'Mirall trencat' -o 'A broken mirror' com indica el títol de la traducció a l'anglès!-, però segur que servirà per donar protagonisme a personatges rellevants per a nosaltres... més enllà dels jugadors del Barça!

NO T'HO PERDIS: Les noves llibreries de Barcelona que has de conèixer

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat