Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
#WallofLies
Photograph: Phillip Buehler

Un mural gegant a Nova York recull 20.000 mentides de Trump

Aquesta obra d'art pública s'ha recuperat després que fos objecte de vandalisme en la seva primera ubicació

Will Gleason
Escrit per
Will Gleason
Publicitat

Una instal·lació al Soho de Nova York recull 20.000 declaracions falses i enganyoses del president Donald Trump i les combina per crear un mural enorme de més de trenta metres. (Les mentides incloses en aquesta peça van ser documentades i verificades per 'The Washington Post').

De fet, aquesta no és la primera vegada que s'erigeix un mural de mentides a Nova York. El 3 d'octubre, Radio Free Brooklyn va instal·lar una primera versió de la peça a Bushwick (un barri de Brooklyn), a l'exterior de bar Pine Box Rock Shop. Aquesta primera obra va cridar l'atenció dels mitjans, i fins i tot va rebre la visita del senador Chuck Schumer, però posteriorment va ser desfigurada amb diversos lemes pro-Trump que incloïen "Vote Trump or Die" (Voteu a Trump o moriu) i "Stand back and Stand By" (que es podria traduir com 'Feu-vos enrere i estigueu preparats' o 'Feu-vos enrere i doneu-nos suport').

#WallofLies
Photograph: Phillip Buehler

Els organitzadors del mural no estaven disposats a permetre que aquest acte de vandalisme els silenciés, així que van llançar una campanya de recaptació de fons per crear una nova obra. Després de reunir més de 4.000 dòlars, l'equip va poder instal·lar una peça nova, el doble de la mida original, a la cantonada de Lafayette i Grand St, a Manhattan.

Els milers de mentides incloses en la instal·lació es classifiquen de manera útil per temes codificats per colors. Tots els grans èxits de Trump són allà, inclosos Rússia, Coronavirus, Ucraïna, impostos, immigració i més.

#WallofLies
Photograph: Phillip Buehler

No t'ho perdis: Sales de concerts de Barcelona convertides en McDonald's, Zara i CaixaBank?

Últimes notícies

    Publicitat