Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Jardinets de Gràcia
Foto: Ajuntament de Barcelona

Un nou carril bici i millors espais públics: així serà la remodelació dels Jardinets de Gràcia

Es preveu que les obres intervinguin sobre uns 2.715 metres quadrats i que comencin a finals del 2024

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Un nou carril bici i la millora dels espais públics són algunes de les propostes que es faran realitat amb l'inici dels treballs de remodelació dels Jardinets de Gràcia. La Comissió de Govern ha aprovat inicialment el projecte executiu per renovar aquest espai del barri de la Vila de Gràcia, unes obres que es preveuen iniciar a finals de 2024, quan es dotin de pressupost.

Jardinets de Gràcia
Foto: Ajuntament de Barcelona

La remodelació intervindrà sobre uns 2.715 metres quadrats, on es milloraran les zones d'estada i la seva connexió amb l'avinguda Diagonal. Amb la intervenció, la calçada actual es transformarà en una plataforma única en l'àmbit Llobregat i es millorarà l'alineació amb la vorera amb la rotonda de Diagonal per millorar la connexió entre els dos àmbits. A més, també s'instal·laran unes peces de granit i arbustos que funcionaran com a separació de l'espai de vehicles i els d'estada. 

Jardinets de Gràcia
Foto: Ajuntament de Barcelona

Per millorar l'espai públic, es col·locaran nous bancs de formigó i deu bancs i 17 cadires de llistons de fusta. A més, una de les renovacions principals serà l'allargament del carril bici del lateral del costat del Besòs, que avui en dia queda tallat a l'alçada de l'aparcament subterrani que hi ha a l'inici de Jardinets. Amb la remodelació, es crearan uns 47 metres de carril bici nous que faran que arribi fins al carrer Bonavista.

NO T'HO PERDIS: 10 jardins i espais verds amb encant de Barcelona

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat