Notícies

Aquesta jornada de jocs i activitats gratuïtes per a tota la família se celebra per primera vegada a Barcelona

L’empresa especialitzada en productes d’oci i entreteniment Devir hi presentarà en exclusiva el seu últim joc

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Redactora de notícies
Nau Bostik
Foto: DevirNau Bostik
Publicitat

Aficionats dels jocs, aquest dissabte 15 de juny teniu una proposta ben sucosa: el Devir Day. Es tracta d’una jornada de deu hores en què es podrà gaudir de diversos jocs i activitats gratuïtes organitzades per l’editorial Devir, una empresa especialitzada en productes d’oci i entreteniment, com la literatura fantàstica, els còmics i els jocs de rol, de taula o de cartes col·lacionables, entre d’altres. 

La Nau Bostik de Barcelona serà l’indret que acollirà, des de les 10 h fins a les 20 h, la programació d'aquesta primera edició del Devir Day a Barcelona. D’aquesta manera, els 250 m² de la nau Pilar Vers, situada a la planta baixa de l’espai, es convertiran en una sala plena de jocs que tothom podrà provar. A més, en exclusiva i en primícia en tot l’Estat, els assistents podran jugar al nou llançament de Diver: 'Cities', un joc que té l'objectiu de planificar un barri d’una gran ciutat considerant diferents criteris per sumar punts.

View this post on Instagram

A post shared by Devir Iberia (@deviriberia)

També estaran disponibles els jocs 'Sand' -basat a fer riquesa al desert- i 'The White Castle', on els jugadors proven de guanyar influència respecte als seus contrincants a base d’enginy. A més, hi haurà jocs senzills i infantils aptes per a tota mena de públic i 'demostradors', persones que s’encarregaran d’explicar els jocs i les normes als participants. 

Per la seva banda, a la sala Andy Warhol es disputaran els diferents tornejos de la jornada. Concretament, al matí (de 10 a 14 h) hi haurà el campionat de 'Mindbug', un joc de duels dissenyat pel creador de 'Magic: The Gathering', Richard Garfield. Els cinc primers classificats tindran l’oportunitat de participar en la 'Cup of Nations', la trobada internacional del joc en què competeixen els millors jugadors del món. A la tarda, des de les 16 h fins al final de la jornada, se celebrarà el torneig de 'The White Castle', un joc d’estratègia on setze participants s’enfrontaran en format eliminatori.

A la zona exterior hi haurà l’espai gastronòmic Mescladís, i l’oferta de menjar i beguda estarà disponible des de les 11 h fins que acabi l’esdeveniment.

NO T'HO PERDIS: Les millors coses per fer el juny a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona



Últimes notícies

    Publicitat