Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Umbracle Illa Diagonal
Foto: Batlleiroig

Un oasi de 200 metres de llarg de fusta i vegetació: així és aquest nou umbracle de Barcelona

El nou espai connecta L'Illa Diagonal amb els jardins de Sant Joan de Déu i incorporarà diverses propostes gastronòmiques

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Un any després de l'inici dels treballs de remodelació, l'umbracle de l'Illa Diagonal ja està obert al públic. El nou espai té 200 metres de llarg on la fusta i la vegetació són les principals protagonistes. A més, durant els pròxims mesos, les plantes aniran cobrint tota l'estructura, cosa que convertirà l'umbracle en un oasi verd per desconnectar de l'activitat i el soroll de la ciutat. La inauguració de la nova zona també ha habilitat nous accessos al centre comercial, des d'on podreu accedir a l'umbracle també des de la planta 1 i la -1.

La reforma ha comptat amb una inversió de 35 milions d'euros i es pretén que, a finals d'aquest 2023, també s'incloguin diverses àrees de restauració amb un gran ventall de propostes gastronòmiques. Si voleu ser els primers a assabentar-vos de quines marques d'alimentació s'uniran a l'espai, el centre comercial ha anunciat que farà pública la llista aviat a través de les seves xarxes socials. A més, l'estructura de fusta connecta l'Illa Diagonal amb els jardins públics de Sant Joan de Déu i servirà com a una zona per refugiar-se de la calor a l'estiu.

El passat 2022 es va celebrar el 30è aniversari del centre comercial i, per celebrar-ho, l'edifici va començar el projecte de remodelació dissenyat per l'estudi d'arquitectura barceloní Batlleiroig. L'objectiu principal era fomentar la interacció dels usuaris amb els jardins de Sant Joan de Déu i així recuperar també la permeabilitat entre l'interior i l'exterior del recinte. La proposta també volia millorar la comoditat dels visitants del centre comercial amb la creació de zones de descans i la reforma integral dels quatre nuclis de lavabos.

NO T'HO PERDIS: Els jardins més bonics i singulars de Catalunya

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat