Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Un raper català destrona Residente del rècord mundial de paraules en una cançó

El raper català Ambkor situa el rècord del món de paraules en una cançó en 2110 en el seu nou single ‘Vida’

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

El rècord de la cançó amb més paraules del món el té un raper català. Després de l’èxit del seu últim àlbum 'Nudos' i enmig de la gira més important de la seva carrera, Ambkor ha presentat 'Vida', un tema especial que l’ha posicionat en el rècord mundial de paraules en una cançó.

El raper ripollenc ha marcat el màxim de paraules en una cançó de rap en 2110, un número força allunyat del rècord d’Eminem amb el seu 'Rap God', que en té 1560. De fet, el mite de Detroit ja va ser destronat pel raper porto-riqueny Residente amb la seva cançó 'La Cátedra' el 2017, amb 1900 paraules. 

'Vida' és una nova fita per la carrera d’Ambkor. En una mica més de dotze minuts, el tema recorre la vida des del naixement fins a la mort, passant per totes les seves alegries i tristeses. La cançó, acompanyada d’un 'beat' orquestrat, aconsegueix transportar-te pels diferents estats d’ànim a mesura que avancen les estrofes. A més, la cançó s’acompanya d’una senzilla peça audiovisual dirigida, gravada i editada per Alfonso Guachu, i rodada a 'Radical Sonora'. 

El raper català tot just acaba la seva gira en què ha omplert sales de tota Espanya. Aquest estiu actuarà en diferents festivals com el Viña Rock, Interestelar, HOlika, Rio Babel, Boombastis, Arenal Sound i Festardor i després, a la tardor, viatjarà fins a Llatinoamèrica

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts del mes de juny a Barcelona

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat