Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Un restaurant amb un circ a dins!

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

Torna a la vida un dels locals més emblemàtics i singulars de Barcelona: a Comerç, 24 –l'adreça, no el restaurant amb què Carles Abellan va revolucionar la tapa d'alta cuina– acaba d'obrir Cirkuz Land, un restaurant i club nocturn que proposa la fusió de cuina de mercat, cocteleria d'autor i números de circ d'alt nivell.

Segons explica un dels socis, Juan Carlos Muñoz –també director artístic del local, i amb una experiència en el món del circ que inclou el Cirque du Soleil i el Premi Totó del Festival de Circ Elefant d'Or– "tenim la sort de poder oferir una barreja de gastronomia i circ que apunta als cinc sentits en un dels espais més espectaculars de Barcelona".

Vuelve la luz a Comerç, 24

El restaurant, als baixos d'una casa senyorial del Born, compta amb dos ambients: un chill-out amb referències visuals al món àrab i un restaurant en el qual es desenvolupa el gruix de l'espectacle. I el més interessant, segons Muñoz, és que estem davant el primer local d'hostaleria de Barcelona amb "espectacle circense continu. De dimarts a diumenge això es converteix en un espai performàtic i de creació, sense una línia definida, en constant renovació cada dues setmanes". I destaca que podrem veure a artistes de circ de primer nivell emprar-se a fons en "trapezi, 'pole dance', teles, cèrcol... i també pallassos, que transiten per la cuina, les barres i entre el públic, sense que això obstaculitzi el desenvolupament del menjar o les copes".

De fet, la joia de la corona és "una barra hidràulica de cocteleria que en el moment àlgid de la nit es doblega, s'eleva i es converteix en un escenari capaç de suportar més de dues tones, i on es poden veure números de risc", explica el director artístic. A càrrec dels glops està Marc Roura, que va ser director de cocteleria del Nacional, i els xefs Ivan Rius i Marc Mendoza proposen una carta de cuina de mercat i tocs d'autor "per sopar bé per 20 o 25 euros, i menjar-se unes tapes per 15", amb plats com el magret d'ànec lacat amb salsa 'hoisin' i el lluç amb crosta d'ametlla.

Mejor acróbatas en la barra que chicarrones con lanzallamas en la entrepierna, la verdad

Muñoz deixa clar el caràcter inclusiu i accessible del nou local: "Hi ha espectacles de circ a partir de l'hora d'obertura, les 7 de la tarda, i els caps de setmana programarem sessions matinals. Els espectacles són sense text, per tant són aptes per a un públic internacional". Després de la tornada a la vida del London Bar, estem davant el segon club circense de Barcelona.

Últimes notícies

    Publicitat