Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Un restaurant de Barcelona, el més sostenible d'Espanya

L'establiment de sushi vegà ‘Veganashi’ ha guanyat la categoria del ‘Restaurant més sostenible’ als Premis Just Eat de Menjar a Domicili

Editat per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

La plataforma de menjar a domicili Just Eat celebra la VII edició dels premis Just Eat, i un els restaurants guanyadors és a Barcelona. Es tracta de ‘Veganashi’, un establiment dedicat al sushi vegà que es troba al barri de La Sagrada Família i que ha rebut el premi al ‘Restaurant més sostenible’.

Aquests premis busquen reconèixer l’esforç dels restaurants adherits a la plataforma Just Eat. A més, són els usuaris de la plataforma els qui escullen els restaurants guanyadors en la majoria de les categories a través d’una votació que té tres categories principals: ‘Millor restaurant Just Eat de menjar a domicili’, ‘Millor restaurant per zona’ i ‘Millor restaurant per tipus de menjar’ (mexicà, italià, americà, espanyol, indi, vegetarià, poke i asiàtic).

Ara bé, el cas de les categories de ‘Restaurant més sostenible’, ‘Restaurant més trendy’ i ‘Millor restaurant a xarxes socials’ el restaurant guanyador l’escull un jurat intern de Just Eat, encarregat de seleccionar els vencedors d’entre totes les candidatures rebudes.

Així doncs, ‘Veganashi’ s’ha endut el guardó al millor restaurant sostenible perquè el jurat de Just Eat ha reconegut el seu compromís amb el medi ambient, el seu sushi vegà i els embalatges 100% compostables en els que envien les seves comandes. També a Barcelona, el restaurant Yoüme, també de sushi, ha estat premiat a la categoria de ‘Restaurant més trendy’, ja que les comandes a domicili d’aquest establiment han crescut molt durant els darrers mesos. 

Veganashi
VeganashiVeganashi

Les dades recollides per Just Eat, a més, també ens permeten conèixer els hàbits i les tendències entre els Barcelonins pel que fa al ‘delivery’. En el seu informe anomenat El Gastrómetro 2021 es revela que el menjar italià és el preferit dels barcelonins per demanar a domicili, juntament amb clàssics més tradicionals com les patates braves i les croquetes. A més, s’estableix que el moment preferit pels barcelonins per demanar a domicili és el diumenge, per sopar.

Els restaurants que han guanyat alguna de les categories dels Premis Just Eat seran premiats per la plataforma amb una major visibilitat a l’app de menjar a domicili durant un any, una setmana gratis de posicionament patrocinat a la plataforma, articles de marxandatge per als seus enviaments i recursos per a les seves xarxes socials, així com 250 vals de descompte per a distribuir entre clients i seguidors a xarxes.

NO T'HO PERDIS: El millor sushi de Barcelona

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat  

Últimes notícies

    Publicitat