Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Can Miserias
Foto: Instagram / @canmiserias

Un restaurant de Barcelona tanca després de rebre la pitjor nota de la història de 'Joc de Cartes'

L'establiment, que és a la ciutat des de 1921, ha penjat un cartell on anuncia que 'tanca temporalment'

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Les bones ressenyes funcionen com a reclam per als negocis, tot i que també poden ser negatives i aconseguir l'efecte contrari. En el cas d'un restaurant també juguen un paper molt rellevant, sobretot si es fan en un programa de televisió. El restaurant Can Miserias, situat al carrer Comte Borrell, 106, va participar al programa de TV3, 'Joc de Cartes', on es valoren restaurants d'una zona amb un projecte culinari semblant. En el cas del restaurant barceloní, el seu pas pel programa és el que ha causat que els seus amos pengin el cartell de 'tancat temporalment', ja que van rebre la pitjor de la història del programa.

Actualment, l'establiment ha decidit tancar durant un temps, tot i que, segons ha explicat Oriol Vallet, el seu propietari, té pensat obrir la segona quinzena d'octubre de 2023. A més, segons Vallet, també ha assegurat que necessitava descansar després de cinc anys sense tenir vacances per desconnectar i "buscar la seva preparació com a cuiner o a la persona adequada per al restaurant". El local és a la ciutat des de 1921, i els seus plats sempre han tingut un estil mediterrani, com els fideus a la planxa.

A 'Joc de Cartes', Marc Ribas, el presentador del programa, va valorar la neteja, la conservació dels aliments i la qualitat dels plats. Després de tenir tots aquests aspectes en compte, els seus contrincants li van posar una puntuació de 3,1 i Marc Ribas un 3,9. Tot i la decisió d'allunyar-se dels fogons després de l'emissió del programa, molta gent ha volgut mostrar solidaritat i ha deixat ressenyes positives a Google, cosa que ha fet que Can Miserias passi de tenir una valoració d'un 3,9 sobre 5 a un 4,1.

NO T'HO PERDIS: Els 50 millors restaurants de Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat