Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Sitges
Foto: Katerina Knyazeva Sitges

Un tauró obliga a tancar platges de Sitges durant unes hores

També han aparegut dues tintoreres a Vilanova i la Geltrú però Salvament Marítim informa que no són perilloses

Escrit per
Time Out Barcelona ACN
Publicitat

La presència d'un tauró i dues tintoreres a escassos metres de la costa ha obligat a posar la bandera vermella i prohibir el bany en algunes platges de Sitges i Vilanova i la Geltrú. A Vilanova s'ha tancat la platja Sant Gervasi a primera hora del matí per la presència de dues tintoreres, però poc després de les deu del matí ja es tornava a permetre el bany. Durant el matí, el servei de socorrisme ha fet vigilància amb motos aquàtiques sense que hagin tornat a aparèixer.

A Sitges s'han tancat les platges de la Fragata, la Ribera, la Bassa Rodona i l'Estanyol per la presència d'un tauró a menys de 100 metres de la costa. La bandera vermella s'ha penjat poc abans de la una del migdia i a les tres de la tarda ja onejava la bandera groga. La presència dels animals no ha requerit en cap moment la presència d'agents de Salvament Marítim. Des de l'ens s'explica que es tracta d'espècies que no ataquen a les persones i, per tant, no suposen un perill per als banyistes.

NO T'HO PERDIS: 10 secrets per descobrir a Sitges

Llegeix el número d'estiu de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat