Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
joc d'arcade Spark 81
Foto: La Lanzadera Spark 81

Un tetris gegant i dianes digitals: així és el primer espai de jocs d'arcade immersius de Catalunya (i està molt a prop de Barcelona)

L'espai té diferents zones amb jocs per saltar, córrer i superar reptes per equips durant una hora

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Si sou dels que gaudiu d'un bon 'room escape', de les exposicions i experiències immersives i la tecnologia, aquest pla és per a vosaltres. Tot i que a Barcelona hi ha plans magnífics per aprofitar el vostre temps lliure, si us allunyeu una mica de la ciutat podreu visitar el primer espai de jocs d'arcade immersius de Catalunya. La Lanzadera-Spark 81 és la nova proposta de Teaming Labs i The City Escape Room, que ha aterrat a Terrassa, al carrer de Llobregat 4B, amb tres sales on us sentireu com si estiguéssiu dins d'un videojoc de màquines recreatives.

L'espai funciona com a un espai de jocs d'arcade immersius on s'han de superar reptes digitals per guanyar la partida. El funcionament és molt senzill: en equips de dos a sis participants s'han de superar els reptes que amaga cada una de les tres sales durant una hora. Segons el nivell de l'equip, es pot escollir la dificultat del joc de l'1 al 3, i l'objectiu és completar-los tots amb la màxima puntuació possible.

Tot i que l'espai té sis sales, de moment només n'estan en funcionament tres: la dels botons, on tots els reptes giren al voltant d'una paret amb llums que s'han de pressionar; la del mosaic, que recrea una mena de tetris gegant; i la de dianes, on els participants es converteixen en arquers mentre apunten a dianes digitals que es mouen. Durant l'hora que dura la partida, els equips gaudeixen de 20 minuts a cada sala per completar el màxim de reptes possibles.

Les entrades ja estan a la venda a la pàgina web de l'establiment, i tenen un preu a partir de 25 € per persona la partida de dos jugadors i el preu disminueix segons els participants que s'apuntin en grup. Podeu anar-hi durant tota la setmana de 16 a 23 h.

Pot participar-hi tothom?

Si voleu anar amb la canalla, l'activitat és apta per a menors de 9 anys, tot i que s'accepten infants més petits acompanyats d'un adult. L'establiment també avisa que els reptes requereixen esforç físic com córrer, saltar i llençar objectes, a més d'incloure elements com llums intermitents, música alta, que poden afectar a gent que pateixi patologies o malalties com epilèpsia o fotofòbia. A més, tampoc recomanen l'activitat a persones amb daltonisme, ja que els jocs requereixen la capacitat de poder diferenciar diversos colors.

NO T'HO PERDIS: 50 llocs perfectes per anar amb nens a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat