Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Un Time Out escrit íntegrament per autors i autores: així és el número de Sant Jordi!

Vint-i-dos escriptors i escriptores que presenten llibre han fet de redactors d'aquesta edició especial de la revista

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

A Time Out Barcelona no sabem estar-nos quiets. Ens agraden els reptes, això fa que no caiguem en l'avorriment i que la nostra feina estigui sempre oberta a sorpreses. Com la que implicava aquesta proposta que Andreu Gomila va fer fa un parell de mesos a la nostra directora, María José Gómez: "Què et semblaria que la revista de l’abril estigués escrita, de dalt a baix, pels escriptors i les escriptores que presenten llibre per Sant Jordi?".

Dit i fet. Ens posem en marxa i contactem una vintena d'autors i autores amb novetat literària sota el braç. Els repartim els temes i recullen el guant encantats. Empar Moliner, Menjar i beure; Sergi Belbel, obertura de Cultura; Jenn Díaz, Tendències; Rodrigo Fresán, Música; Melcior Comes, Cinema; Natza Farré, Crítica de restaurant; Carlos Zanón, És llegenda; Anna Ballbona, Love Local; Sebastià Alzamora, Viatges... I més: Laura Gost, Ferran Garcia, Pilar Codony, Glòria de Castro, Leticia Asenjo, Josep Maria Fonalleras, Juan Pablo Villalobos, Ricard Sunyol, Adrià Pujol i Cruells i Marta Carnicero també hi han participat.

Com Andreu Gomila, que ha escrit el reportatge principal, on parla de totes les novetats d'aquests redactors i redactores de Time Out per un mes i on també se'ls demana que ens facin recomanacions, i Josep Pedrals, que ha escrit sobre la gran porta d'entrada a la lectura, la literatura juvenil, un gènere del qual també trobareu les recomanacions engrescadores que fa Borja Duñó. 

Josep Pedrals i Andreu Gomila
Foto: Iván MorenoJosep Pedrals i Andreu Gomila
Treballar amb tots aquests autors i autores a la redacció ha estat una experiència meravellosa

Treballar amb tots aquests autors i autores passant per la nostra redacció ha estat una experiència meravellosa. Hem compartit riures i converses i, sobretot, han contribuït a fer un número de la revista molt especial, que valdrà la pena guardar (no passa sovint que tinguem tantes i tantes firmes il·lustres en un mateix Time Out!). Les fotos d'Iván Moreno, el disseny de portada (és una portada?) de Diego Piccinino i la feina de tot l'equip de redacció han resultat en un número esplèndid, ja ho veureu quan el tingueu a les mans. 

Res d'això hauria estat possible sense el patrocini d'Abacus, que acollirà en una de les seves llibreries un debat amb una nodrida representació dels autors i autores que han participat en aquest Time Out de Sant Jordi. Molt aviat n'anunciarem els detalls!

Descobreix aquí tots els punts on pots agafar el teu Time Out

Anna Ballbona i Marta Carnicero
Foto: Iván MorenoAnna Ballbona i Marta Carnicero

NO T'HO PERDIS: Els llibres que t'has de llegir aquest mes 

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat