Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Time Out Market arriba a Boston: t'expliquem els detalls

Escrit per
Juliana Arunategui
Publicitat

Des d'ahir, dijous dia 27 de juny, els ciutadans de Boston ja no hauran de donar voltes per trobar els millors llocs de menjar i beguda, ara trobaran una selecció de bars i restaurants concentrats en el Time Out Market Boston. La idea de crear un mercat per recopilar la millor gastronomia de la ciutat va sorgir originàriament a Lisboa el 2014 amb el Time Out Market Lisboa, el qual s'ha convertit en una de les atraccions més visitades: gairebé quatre milions de visitants per any!

La inauguració del mercat de Boston és una nova fita en el mapa mundial dels Time Out Markets, amb sonades obertures als últims mesos a les ciutats de Miami –18 cuines, tres bars i una programació cultural per complementar els millors àpats– i també a Nova York, situat al barri de Dumbo amb vistes al pont de Brooklyn i més de 2.400 metres quadrats de restauració i activitats.

Bé, però, i què s'hi menja, al Time Out Market Boston? El que tu vulguis. Hi ha una varietat de cuina seleccionada per a tots els paladars. El mercat disposa en total de 15 ofertes de menjar, a més de dos bars entre moltes coses més.

I la pregunta, hi haurà un Time Out Market Barcelona? Això de moment no se sap, però sí que hi ha previsió d'obrir nous mercats en els pròxims dos anys a les ciutats de Chicago, Montreal, Dubai, Londres i Praga.


NO T'HO PERDIS: Nova York estrena Time Out Market

Últimes notícies

    Publicitat