Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
ARC Gloria
Carolina0404ARC Gloria

Aquest impressionant vaixell es podrà visitar gratis a Barcelona durant cinc dies de maig

També se celebraran diverses activitats de franc com concerts en directe i tallers gastronòmics

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

La platja és un dels principals atractius de Barcelona i aquest estiu es convertirà en la principal protagonista de la ciutat amb la celebració de la Copa Amèrica de vela. El litoral barceloní acollirà diversos actes abans que els sis equips donin el tret de sortida a la 37a edició de la competició. Per escalfar motors, el port de Barcelona rebrà la visita d'un vaixell internacional que es podrà visitar gratis durant uns dies: el vaixell escola ARC Gloria de l'Armada de Colòmbia.

vaixell Colombia
Foto: Vaixell Escola ARC Gloria

De l'11 al 15 de maig, doncs, l'embarcació estarà oberta al públic i s'hi faran diverses activitats gratis per a totes les edats des de les 9 a les 22 h. El vaixell arribarà al Port de Barcelona el pròxim 11 de maig a les 9.30 h, amb tots els cadets a bord a sobre dels mànecs, des d'on saludaran aquells qui els estiguin esperant a terra ferma. Quan l'embarcació quedi atracada, se celebraran balls i mostres culturals per celebrar el país llatinoamericà.

Vaixell Colòmbia
Foto: Armada de Colombia

Un cop finalitzin les presentacions i l'acte d'inauguració tancat al públic, l'embarcació quedarà oberta per a qui vulgui descobrir la seva història de la mà de la tripulació. A més de les visites, també se celebraran activitats com música en directe, presentacions gastronòmiques, xerrades i exposicions dins el marc de 'Colòmbia, el país de la bellesa', una iniciativa de promoció turística de l'ambaixador colombià a Barcelona.

Dins el programa d'activitats també n'hi ha algunes que commemoraran el 10è aniversari de l'escriptor Gabriel García Márquez i la seva estreta relació amb Barcelona. La ciutat acollirà lectures d'alguns dels seus llibres i representacions teatrals de fragments de les obres de l'escriptor colombià.

No és el primer cop del vaixell a Barcelona

Aquest, però, no serà el primer cop que el vaixell de l'Armada de Colòmbia visita la nostra ciutat, sinó que ja ho va fer fa més de 10 anys, el 2012. En aquella ocasió, l'embarcació també es va poder visitar de manera gratuïta i incloïa una exposició de rèpliques de peces precolombines del Museu de l'Or de Colòmbia perquè els visitants es familiaritzessin amb la cultura i història del país.

Vaixell Colòmbia
Foto: Armada de Colombia

Avui en dia, el vaixell continua funcionant com a embarcació escola per a aprendre sobre navegació costanera i astronòmica, sobre els equips moderns de navegació i comunicació, i també altres tècniques relacionades amb la professió de mariner.

NO T'HO PERDIS: Les millors coses per fer gratis a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat