Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Simteract taxi
Foto: Simteract

Un videojoc replicarà els carrers de Barcelona a escala real perquè us convertiu en taxistes

'Taxi life' recrea a escala 1:1 els carrers de la ciutat i estarà disponible a principis de 2024

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Barcelona ha estat l'escenari escollit per desenvolupar videojocs com 'The Wheelman', 'Assassin's Creed II: Discovery', 'Tony Hawk's Underground 2', i 'GoldenEye 007', entre d'altres. Ara, la ciutat no només inspira una part d'un videojoc, sinó que es converteix en l'escenari exclusiu del projecte. L'empresa Polonesa Simterac ha creat 'Taxi life', un simulador que permetrà als usuaris convertir-se en taxistes i conduir pels carrers de la ciutat, 460 km en total que han estat replicats a escala 1:1. 

Simteract taxi
Foto: Simteract

L'empresa ha anunciat que el joc estarà disponible a partir del febrer de 2024 per a ordinador, PlayStation 5, i Xbox. Les primeres imatges que s'han fet públiques, així com el tràiler, mostren un gran realisme i permeten identificar llocs representatius de la ciutat com El Corte Inglés de Plaça Catalunya, la platja de la Barceloneta, l'Arc de Triomf o diversos punts de Bicing.

En què consisteix 'Taxi life'?

L'objectiu principal del joc és poder adaptar-se a l'entorn. El jugador arribarà a Barcelona amb un únic cotxe i, a mesura que va explorant la ciutat amb el taxi, haurà de completar diverses tasques d'entrega, gestionar passatgers amb poca paciència, superar els accidents de tràfic i completar amb èxit totes les missions. A més, hi haurà diversos escenaris per desbloquejar on el jugador podrà arribar a administrar la seva empresa de transport.

La intel·ligència artificial

Per dissenyar el joc s'ha fet ús de sofisticats sistemes d'intel·ligència artificial que faran que els vehicles que hi apareixen es comportin igual que al món real. Els cotxes canviaran de carril, s'aturaran als semàfors i, fins i tot, cometran els errors de molts conductors reals.

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona al novembre

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Hivern

    Últimes notícies

      Publicitat