Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Una adolescent rebel protagonitza el nou àlbum d'Astèrix

Per Borja Duñó
Publicitat

L'adolescent Adrenalina protagonitza el 38è àlbum d'Àstèrix, 'La filla de Vercingetòrix', que arriba a les llibreries dos anys després d''Astèrix a Itàlia'. És la primera vegada, després de 60 anys d'història, que una jove rebel s'erigeix en personatge principal d'un còmic dels irreductibles gals.

Adrenalina, filla d'un gran cabdill arvern que va existir a la realitat, és custodiada per Astèrix i Obèlix per protegir-la dels romans, que volen capturar-la, però la seva naturalesa rebel l'empeny a escapar-se una vegada i una altra, cosa que donarà alguns maldecaps als gals.

Àstèrix, 'La filla de Vercingetòrix'
Àstèrix, 'La filla de Vercingetòrix'
Foto: Salvat

En l'aventura, descobrim nous personatges, també adolescents, com els fills del peixater i del ferrer –Sèlfix i Blínix–, el noi got que intenten educar a la romana –Ludwigamadeus– i Letitbix, el capità de vaixell hippy i pacifista.

En l'any del seixantè aniversari d'Astèrix, Jean-Yves Ferri i Didier Conrad –que ja han signat quatre llibres després d'Uderzo i Gosciny– han rejovenit l'elenc de personatges, potser a la recerca de nou públic.

NO T'HO PERDIS: Les millors botigues de còmics de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat