Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Una adolescent rebel protagonitza el nou àlbum d'Astèrix

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

L'adolescent Adrenalina protagonitza el 38è àlbum d'Àstèrix, 'La filla de Vercingetòrix', que arriba a les llibreries dos anys després d''Astèrix a Itàlia'. És la primera vegada, després de 60 anys d'història, que una jove rebel s'erigeix en personatge principal d'un còmic dels irreductibles gals.

Adrenalina, filla d'un gran cabdill arvern que va existir a la realitat, és custodiada per Astèrix i Obèlix per protegir-la dels romans, que volen capturar-la, però la seva naturalesa rebel l'empeny a escapar-se una vegada i una altra, cosa que donarà alguns maldecaps als gals.

Àstèrix, 'La filla de Vercingetòrix'
Àstèrix, 'La filla de Vercingetòrix'
Foto: Salvat

En l'aventura, descobrim nous personatges, també adolescents, com els fills del peixater i del ferrer –Sèlfix i Blínix–, el noi got que intenten educar a la romana –Ludwigamadeus– i Letitbix, el capità de vaixell hippy i pacifista.

En l'any del seixantè aniversari d'Astèrix, Jean-Yves Ferri i Didier Conrad –que ja han signat quatre llibres després d'Uderzo i Gosciny– han rejovenit l'elenc de personatges, potser a la recerca de nou públic.

NO T'HO PERDIS: Les millors botigues de còmics de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat