Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Andrea Roma
P3 VitrinaAndrea Roma

Una artista s’instal·la a viure en una vitrina del Raval durant una setmana

Andrea Roma s'estarà fins el 5 d'octubre vivint de cara al públic en un aparador del Carrer de la Paloma

Rita Roig
Escrit per
Rita Roig
Publicitat

Un llit, una cadira, una catifa, un escriptori i un parell de plantes. Això és el que hi ha a l’habitació del Raval on Andrea Roma s’ha instal·lat per viure completament exposada al públic durant una setmana. Si passeu per la cruïlla del Carrer de la Paloma amb el Carrer Lleó, al Raval, podreu tafanejar aquest aparador de vidre on l’artista porta fent vida des del 28 de setembre. Allà hi dorm, menja, llegeix, escriu i passa l’estona, sempre sent objecte de la mirada dels vianants que l’observen. 

Andrea Roma
P3 VitrinaAndrea Roma

La decisió de viure durant una setmana de cara al públic forma part d’una obra d’art titulada ‘Me dejo de mi’, amb la qual Andrea Roma vol explorar i qüestionar la intimitat. A la vitrina que separa l’habitació dels carrers del Raval, hi ha fotografies enganxades amb els següents missatges: Qui és més voyeur? Què és la intimitat? Com et sents, a la teva habitació?  

Andrea Roma
P3 VitrinaAndrea Roma

Amb aquesta peça, l’artista també reflexiona sobre les habitacions, els espais íntims on descansem i ens permetem ser fràgils. Portant l’habitació a l’espai públic, Roma ens alerta que quan sortim dels nostres refugis privats, el que estem fent és sempre una ‘performance’ no gaire diferent de la que ella mateixa ha decidit dur a terme al barri del Raval. 

Andrea Roma
P3 VitrinaAndrea Roma

L'artista estarà vivint a la vitrina al número 15 del Carrer de la Paloma fins al 5 d’octubre. Si no teniu temps de passar-hi pel davant -cosa que recomanem que feu- també la podeu veure en ‘streaming’ al canal de Youtube de P3 Vitrina, l’aparador d’experimentació i exhibició artística que, durant aquesta setmana, s’ha convertit en l’habitació pròpia d’Andrea Roma. 

NO T'HO PERDIS: Aquesta és la zona més cara per viure de Barcelona (i no és Pedralbes)

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat



Últimes notícies

    Publicitat