Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Bar Bodega Cal Pep
Foto: Maria Dias Bar Bodega Cal Pep

Una bodega històrica de Barcelona a punt de tancar per ordre municipal

Es tracta de Bodega Cal Pep, un establiment que atresora més de vuitanta anys de trajectòria

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

És un establiment pel qual han desfilat generacions de barcelonins a la caça dels seus sabors tradicionals i el seu caràcter de barri. Però ara la Bodega Cal Pep s'enfronta a un tancament imminent derivat d'un problema d'insonorització. L'Ajuntament insisteix en el compliment estricte de les normatives per a tots els locals.

El problema a Cal Pep, bodega situada al barri de Gràcia de Barcelona des del 1937, va començar fa un any i mig quan una veïna va presentar una queixa pel soroll del local del carrer Verdi, 141. Després de mesuraments realitzats per tècnics municipals s'hi va constatar que els nivells de decibels superaven els límits permesos.

La bodega ja havia presentat un pla d'insonorització, però les autoritats municipals van exigir-li'n millores. Des de la propietat asseguren que la insonorització total implicaria acabar amb elements patrimonials. Mentre es resolen els tràmits i després d'haver sol·licitat una pròrroga que ha estat denegada, la Bodega Can Pep ha rebut una ordre de tancament, efectiva a partir del pròxim dimarts. Si no hi ha un gir de guió, Gràcia perdrà –no sabem per quant de temps– un establiment amb més de vuitanta anys d'història.

NO T'HO PERDIS: les millors bodegues de Barcelona

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

 

Últimes notícies

    Publicitat