A començament del segle XX havia estat una fàbrica de gasoses, així que no és estrany que des de fa quatre anys sigui un celler: l’esperit de la beguda ja hi era quan un vermutaire intrèpid com l’Eduard va decidir convertir-lo en bodega. A Cal Marino tenen una oferta espaterrant de vins, cerveses, croquetes de mil gustos, formatges i platets. En destaquen la truita amb suc, la cecina amb escarxofes, el civet de senglar i el sorbet de gintònic, però sempre hi ha nous plats per descobrir... El local és molt gran, així que és una bona opció per anar-hi en grup.
Botes, aixetes, anxoves i alegria. Patrimoni material i líquid d'una ciutat amb excés de culte a la novetat i als restaurants acabats d'obrir. Si sou més de la vella escola i us agraden els clàssics a granel que sobreviuen conservant les essències en fusta i tracte familiar, aquest és el vostre article. Aquí podreu practicar la sana religió de les millors tapes, la religió de la bona croqueta i la litúrgia del vermut a les bodegues més carismàtiques de la ciutat. Prepareu-vos per viure la vida a doll.
NO T'HO PERDIS: Els millors llocs per fer el vermut a Barcelona