Notícies

Una botiga de gairebé 500 m² amb un rocòdrom a l'interior obre a Barcelona

Blue banana ha inaugurat el seu establiment de referència que, a més de la roba de la firma, també té un 'skatepark'

Laia Jordà Sánchez
Redactora
Blue Banana botiga
Foto: Blue Banana
Publicitat

Si sou fanàtics dels esports d'aventura, però també us agrada la moda, aquesta nova obertura de Barcelona és per a vosaltres. Blue Banana ha obert la seva 'flagship' (botiga de referència) al centre de la ciutat, al número 32 de Rambla Catalunya, i l'espai va molt més enllà del concepte tradicional de botiga. A més de poder comprar tots els productes tèxtils i accessoris de la firma, també podreu practicar escalada o intentar algun truc amb el vostre patinet sense haver de sortir de l'establiment.

Els 450 m² del nou local de Blue Banana estan repartits en dues plantes: la primera, al nivell del carrer, dedicada a la fotografia i als productes de la firma, i la inferior, pensada per ser un punt de trobada per a amants de l''skate', l'escalada i les aventures. Diferents fotografies i vídeos de la darrera col·lecció reben els visitants només entrar a l'espai. Més endins es troba l'espai expositiu, on tothom pot donar un cop d'ull a les samarretes, dessuadores i pantalons amb l'emblemàtica 'X' de la marca brodada en teixit ètnic.

A més dels seus productes més virals, també hi ha disponibles les últimes novetats i la col·lecció 'Banana Capsule', d'edició limitada. Al final d'aquesta primera planta hi ha una mena de galeria fotogràfica de més de 170 instantànies que mostren la natura, paisatges meravellosos i animals retractats per creatius que han col·laborat amb la firma durant els seus vuit anys d'història com Axel Blanch, Carlos Farrera i Ananda Fernández.

Blue Banana botiga
Foto: Blue Banana

La marca va néixer sota el lema "we make noise, not clothes" (fem soroll, no roba), un concepte que també han traslladat a la botiga que, a més de roba inspirada en la natura i l'aventura, també han creat un espai per viure-la. Una escala amb plantes naturals i presidida per una pantalla amb contingut esportiu dona la benvinguda als clients a la planta baixa, on hi ha una sala de jocs amb un petit 'skatepark' i un rocòdrom on tenir un primer contacte amb l'escalada. A més, aquest espai també acull una sala privada on es faran trobades de tota mena i esdeveniments amb atletes i altres cares conegudes. "Hem aconseguit reunir sota el mateix sostre gran part de tot allò que ens inspira a fer de la vida una aventura. Volíem crear experiències en espais físics, i veure la gent entrar a la botiga, aturar-se a mirar o comentar el contingut, provar-se la roba i animar-se a escalar o provar el 'skatepark'", explica Juan Fernández, un dels fundadors de Blue Banana.

Blue Banana botiga
Foto: Blue Banana
Blue Banana botiga
Foto: Blue Banana

Una marca feta per joves, per a joves

Fa vuit anys, el 2016, Juan Fernández-Estrada i Nacho Rivera van crear Blue Banana amb l'objectiu d'inspirar i animar les joves generacions a introduir-se dins el món de l'esport i l'aventura a través de samarretes i dessuadores amb una 'X' brodada que s'ha convertit en una icona de la firma. Des del seu naixement, Blue Banana va créixer, no només pels seus productes, sinó per la seva identitat de marca amb vídeos i fotografies a les xarxes socials. La sostenibilitat també ha estat un dels objectius principals des de l'inici i, després de cinc anys al sector, Blue Banana es va convertir en la primera marca de l'Estat és negativitzar les seves emissions de carboni, és a dir, compensa el doble de la seva petjada de CO₂.

Blue Banana botiga
Foto: Blue Banana

Tot i que va néixer com una firma digital, Blue Banana ja té 15 botigues físiques arreu de l'Estat i dues fora del país, a Ciutat de Mèxic i dins El Corte Inglés de Lisboa. La nova obertura de Barcelona, s'afegeix a l'altre establiment físic que la marca ja tenia a la ciutat, a l'Illa Diagonal, i es converteix en seva la primera 'flagship'.

NO T'HO PERDIS: Els millors mercats de vintage i segona mà de cap de setmana a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat