Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Una botiga efímera al barri de Gràcia regalarà plantes aquest cap de setmana

Els primers 25 visitants de cada dia s’enduran una miniplanta a casa

Escrit per
Ainhoa Echeverría
Publicitat

Aquest cap de setmana obrirà al barri de Gràcia la primera 'pop up' de Miniplanta, una botiga online que ven plantes en els seus primers mesos de vida. Els dies 12, 13 i 14 de maig estarà al local de Materia Rica al carrer Josep Torres 16, des de les 11 h fins a les 19 h. A més, regalarà 75 miniplantes als primers visitants durant les tres jornades: 25 miniplantes cada dia als 25 primers que hi arribin.

Miniplanta
Foto: Miniplanta



Aquesta botiga petita, que va néixer durant el primer confinament fa dos anys, està especialitzada en plantes en miniatura, perfectes per decorar tots els racons de casa. Però Miniplanta no considera a les plantes com a simples objectes decoratius, sinó que té el propòsit d'aconseguir que els seus clients entenguin i cuidin a les plantes, tenint en compte que són plantes en els seus primers mesos de vida.

A la 'pop up' podreu trobar miniplantes com la 'Monstera Adansonii', la 'Pilea Peperomioides', la 'Senecio Rowleyanus', la 'Philodendron Pink Princess' o la 'Begonia Maculata', i moltes més. 

NO T'HO PERDIS: Les millors floristeries de Barcelona

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat