Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Arbre de Nadal a Vigo
Foto: ShutterstockArbre de Nadal a Vigo

Una ciutat a tocar de Barcelona entre les 5 millors destinacions de Nadal

El portal de reserves Ebooking ha elaborat un rànquing amb les capitals espanyoles més atractives en època nadalenca

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

S'aproxima Nadal i molta gent aprofitarà les vacances per fer una escapada. Alguns buscaran platja i desconnexió, altres l'esperit de les festes. Per aquests últims, el portal de reserves Ebooking ha preparat un llistat amb les ciutats espanyoles que reuneixen més ambient nadalenc sense necessitat de programar un concert de Mariah Carey.

Entre les seleccionades es troben Torrejón de Ardoz (Madrid), Màlaga i Alcoi (Alacant), aquesta última amb diversos elements singulars com el patrimonial Betlem del Tirisiri de titelles o la cavalcada de Reis Mags més antiga d'Espanya. Paga la pena passar-s'hi.

També entre les seleccionades estan dues competidores per assolir la fita de l'arbre de Nadal més alt d'Espanya. Per una banda, la ciutat gallega de Vigo i, de l'altra, una localitat ben pròxima a Barcelona, Badalona, que entenem que reuneix més atractius que la competició numèrica per l'arbre més fastuós. Aquesta rivalitat, per cert, tindrà un final inesperat perquè, segons sembla, cap de les dues ciutats tindrà la instal·lació d'arbre més alta. L'important és participar, diuen.

NO T'HO PERDIS: Nadal a Barcelona, la guia completa

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutatt

Últimes notícies

    Publicitat