Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Nevada Shopping Granada
Foto: Nevada Shopping

L'arbre de Nadal de Badalona no serà el més alt de l'Estat

Un avet lluminós de 57 metres d'alçada ha superat el de la ciutat badalonina, que mesura 40 metres

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Ni Badalona, ni Vigo, ni Cartes (Cantàbria), l'arbre de Nadal més alt de l'Estat estarà a Andalusia. La cursa per tenir l'avet lluminós més alt d'Espanya sembla que té un clar guanyador. Segons ha avançat RAC1, el Nevada Shopping, un centre comercial de Granada, tindrà un arbre gegant de 57 metres d'alçada que supera els 40 metres del de Badalona i Vigo i els 45 del de Cartes.

Fa uns dies va començar el muntatge del que havia de ser l'avet de Nadal més alt del territori, amb 82.000 llums de píxel que està previst que s'il·luminin el pròxim 18 de novembre. Malgrat que el de Granada encara no té una data per a l'encesa oficial, l'estructura ja està gairebé instal·lada.

No és el primer cop que aquest centre comercial es pren la decoració de Nadal seriosament. El passat 2020 el centre comercial també va encendre l'arbre més alt d'Europa, que mesurava 55 metres d'alçada, dos menys que aquest 2023, i que incloïa un homenatge al personal mèdic que va treballar durant la pandèmia.

NO T'HO PERDIS: Quan i com serà l'encesa dels llums de Nadal (horaris i altres novetats)

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Nadal

    Últimes notícies

      Publicitat