Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
tren alta velocitat italià
Foto: Ferrovie dello Stato Italiane

Una companyia italiana unirà París i Barcelona a través d'un tren d'alta velocitat

La Ferrovie dello Stato Italiane també vol crear altres enllaços entre diverses ciutats europees

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Viatjar per Europa en tren és cada cop més fàcil. A més del famós interraïl, moltes companyies ja estan apostant per crear enllaços entre diverses ciutats europees, on Barcelona té un gran protagonisme. El passat 13 de juliol es va posar en marxa una nova ruta que connecta Barcelona amb Lió, passant per altres ciutats franceses com Montpeller i Narbona. Ara serà l'operadora ferroviària italiana Ferrovie dello Stato Italiane (FS) qui establirà una nova connexió directa des de Barcelona fins a París amb un tren d'alta velocitat.

Aquesta forma de viatjar més sostenible ha captivat molts viatgers, així com a empreses tant públiques com privades. En aquest cas, la companyia italiana ha anunciat que vol instaurar un enllaç ferroviari d'alta velocitat que connecti les ciutats de Brussel·les, Amsterdam, París i, molt probablement, també Berlín. A més, FS ja va ampliar els seus serveis ferroviaris que unien França amb algunes ciutats d'Espanya, tot i que el procés de reestructuració es va endarrerir per la pandèmia. Ara, Carlos Palasciano Villamagna, director financer internacional de Ferrovie dello Stato Italiane (FS), va declarar al Financial Times que ja estan en marxa els plans per connectar París i Barcelona.

Tot i que encara no hi ha una data oficial d'inauguració del servei, molt probablement la línia entrarà en funcionament el 2024. A més, la companyia ha anunciat que estan estudiant la possibilitat d'afegir un toc de luxe als seus serveis. Malgrat que no han anunciat res més al respecte, tot indica que podreu gaudir del viatge des de Barcelona cap a París amb molta classe.

NO T'HO PERDIS: Els trens d'alta velocitat passaran per l'estació de la Sagrera a finals de 2024

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat