Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Tren AVE
Archivo

Els trens d’alta velocitat passaran per l’estació de la Sagrera a finals de 2024

Les obres de la nova infraestructura de l'estació avancen correctament i ja estan a la fase final

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Les obres de l'estació de la Sagrera estan arribant al seu final. El projecte avança com s'havia previst al seu inici i ja ha entrat a la darrera fase. Actualment, s'està treballant en la construcció de la coberta de la qual serà la nova estació, per la qual també començaran a passar els trens d'alta velocitat a finals de 2024.

Tot i que es preveu que a finals del any vinent ja hi passin, només es tractarà d'una primera fase on encara no estaran en funcionament totes les vies de la nova estació, on tampoc s'aturaran els trens. No serà fins a finals de 2025 i principis de 2026 quan l'alta velocitat ja faci el seu trajecte definitiu per la nova estació de la Sagrera.

La nova infraestructura comptarà amb 18 vies per on passaran tota mena de trens en els quals es preveu que viatgin més de 50 milions de passatgers anualment. A més de la renovació de la pròpia estació, al damunt d'aquesta també s'instal·larà el parc urbà més gran de Barcelona, que tindrà una forma lineal.

NO T'HO PERDIS: Descomptes de fins al 90% per als joves que viatgin per Espanya en tren i bus aquest estiu

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat