Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Catedral Sant Pau Londres
Foto: Airbnb

Passar la nit en aquesta espectacular biblioteca secreta de Londres costarà menys de 10 euros

Només es podrà fer durant un dia i l'experiència inclou el sopar, l'esmorzar i la visita a la catedral

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Hi ha biblioteques espectaculars arreu del món com la del monestir de Strahov a Praga, la del Monestir de San Lorenzo del Escorial a Madrid, i la del monestir de Wiblingen, a Alemanya i, tot i que es poden visitar, quedar-s'hi a dormir ja és més díficil. Passar la nit dins una biblioteca històrica en una de les catedrals més conegudes d'Europa sembla una fantasia impossible, però el pròxim 15 de març serà una realitat. La biblioteca secreta de la catedral de Sant Pau, a Londres, obrirà les portes no només per visitar-la, sinó per pernoctar-hi, al costat d'una col·lecció de més de 22.000 llibres

Catedral Sant Pau Londres
Foto: Airbnb

Aquest serà el primer cop que algú dormi oficialment dins la Catedral des que la guàrdia de Sant Pau ho feia per protegir-la durant la Segona Guerra Mundial. Els afortunats que aconsegueixin reservar l'experiència se submergiran dins una de les biblioteques més amagades del món amb una col·lecció seleccionada on podran llegir des de clàssics de la literatura fins a les pròximes publicacions de Holly Jackson, Kevin Kwan i John Grisham de l'editorial Penguin Random House US. "La biblioteca de Sant Pau, que s'ha restaurat recentment, ha estat durant molt de temps un tresor secret de la Catedral, un lloc que l'enginyós disseny arquitectònic de Christopher Wren va amagar a l'edifici", explica Sandra Lynes, Timbrell, directora del programa de visitants de la Catedral de Sant Pau.

Catedral Sant Pau Londres
Foto: Airbnb

Una experiència 360

A més de passar la nit dins un dels monuments més emblemàtics de Londres, la reserva inclou altres experiències dins l'edifici. Els hostes pujaran l'escala en forma de caragol dissenyada per l'arquitecte Sir Christopher Wren fa més de 300 anys, que els durà a la biblioteca. Allà, el degà de Sant Pau els hi farà una visita exclusiva per la Catedral i els portarà fins a un restaurant proper, on gaudiran d'un sopar i, l'endemà, d'un esmorzar abans de pujar a la cúpula. A més, abans de marxar també rebran exemplars signats dels llibres de Penguin Random House US abans de ser publicats. 

Catedral Sant Pau Londres
Foto: Airbnb

Reserva i preus

Si us ha agradat l'experiència, encara us agradarà més el preu. La biblioteca està anunciada a la plataforma Airbnb per 7 lliures angleses, que equivalen a uns 8,20 euros la nit amb el sopar i l'esmorzar inclosos. Per reservar haureu de ser molt ràpids, ja que l'experiència només estarà disponible el dia 15 de març per a dues persones. Per fer-ho, haureu d'entrar a la pàgina web d'Airbnb el 12 de març a les 10 h (hora de Londres) i enviar la vostra sol·licitud. 

NO T'HO PERDIS: 10 escapades imprescindibles per Catalunya

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat