Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Jules Verne. 200 anys
IDEAL. Centre d'Arts DigitalsJules Verne. 200 anys

Una espectacular exposició immersiva a Barcelona reviu les aventures de Jules Verne

El recorregut de 'Jules Verne 200' repassa cinc novel·les cèlebres de l'autor, com 'Viatge al centre de la Terra' i 'La volta al món en 80 dies'

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

Molts hem estat els que hem somiat amb les històries de Jules Verne i hem desitjat formar-ne part. Des d'acompanyar el professor Lidenbrock en les seves aventures al centre de la terra, fins a formar part de l’extravagant viatge de Phileas Fogg al voltant del món, el nostre imaginari infantil anhelava viure totes aquestes experiències. Si bé anar de Prayagraj a Calcuta en tren i a llom d’un elefant i després navegar en vaixell fins a Hong Kong és pràcticament impossible, el que sí que podem fer per satisfer la nostra veueta interior és viure les experiències de Verne en una exposició immersiva. 

Amb motiu del bicentenari de l’escriptor i dramaturg, l'Ideal.Centre d’Arts Digitals ha creat una nova experiència per retre homenatge a l'autor francès i a les seves obres més emblemàtiques: 'Jules Verne 200'. El projecte es presenta com el més ambiciós i complet de l’Ideal amb sales immersives, realitat virtual, metavers i sales expositives tradicionals. De fet, la tradicional pel·lícula 3D que l’Ideal projecta en una sala de més de 1000 m² incorporarà una nova cúpula que promet canviar la percepció dels visitants de l’espai.  

El recorregut de l’exposició repassa les cinc novel·les més populars de Verne: 'Viatge al centre de la Terra', 'La volta al món en 80 dies', '20.000 llegües de viatge submarí’, 'Robur el conqueridor' i 'De la Terra a la Lluna'. Això sí, haurem d’esperar fins al 20 de setembre per poder embarcar-nos en el viatge. 

Les entrades per 'Jules Verne 200' ja estan disponibles al web de l’Ideal, on també podeu trobar tota la informació dels pròxims esdeveniments del Centre, com l’obra escènica immersiva en què la música del trio Gambardella es fusiona amb les peces del poeta Martí Sales per crear una experiència sensorial el pròxim 16 d'abril.

NO T'HO PERDIS: Les millors exposicions de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona




Últimes notícies

    Publicitat