Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Una experiència immersiva d’arts lumíniques arriba a Barcelona aquest Nadal

'Natura Encesa' és una instal·lació de llums i projeccions en la naturalesa dels Jardins de Pedralbes

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Després de l’èxit al Jardí Botànic de Madrid i al Palmetum de Santa Cruz de Tenerife, arriba a Barcelona per primera vegada com a prova pilot una instal·lació d'arts lumíniques i sensorials pensada expressament per un entorn natural. Aquesta experiència immersiva, titulada ‘Natura encesa’, tindrà lloc als Jardins de Pedralbes, que es convertiran en un bosc ple projeccions de jocs de llums durant les festes de Nadal. 

Així, del 7 de desembre del 2021 fins al 9 de gener del 2022, aquells qui visitin els Jardins de Pedralbes podran veure com un milió de llums led i cent quilòmetres de cablejat transformen aquest espai natural en una instal·lació que vol ser un cant a la biodiversitat, la conservació i la vida al planeta.  

Natura Encesa
LETSGONatura Encesa

‘Natura encesa' rebrà el visitant amb una benvinguda al·legòrica, per després guiar-lo a través d’un recorregut basat en els quatre elements naturals: l’aire, el foc, la terra i l’aigua. En primer lloc, el públic entrarà en un món oníric aeri per a submergir-se més tard per un original món aquàtic, fins a arribar l’element terra, coneixent les vitals aportacions dels insectes a l’ecosistema i les formigues de foc.

Natura Encesa
LETSGONatura Encesa

L’experiència ‘Natura Encesa’ és una proposta que la productora d’espectacles LETSGO (responsable d’obres d’èxit com La Família Addams) i el Grup Balañá han pogut dur a terme juntament amb l’Ajuntament de Barcelona. Per a dissenyar aquest recorregut lumínic i immersiu als Jardins de Pedralbes, la productora s’ha inspirat en grans experiències immersives d’èxit internacional, com el Team Lab, el primer museu del món dedicat completament a l’art digital. 

Natura Encesa
LETSGONatura Encesa

Natura Encesa obrirà a Barcelona el 7 de desembre amb sessions de dimecres a diumenge i, a partir del 27 de desembre, les sessions seran de dilluns a diumenge, en l’horari de 18.00h. a 22:00 h. Les entrades ja són a la venda amb preus des de 9,50€ a través de la web www.naturaencesa.com. 

NO T'HO PERDIS: Els llums de Sant Pau: així serà el gran acte del Nadal 2021 a Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

 

Últimes notícies

    Publicitat