Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els llums de Sant Pau: així serà el gran acte del Nadal 2021 a Barcelona

Es tracta d'un esdeveniment familiar i nadalenc a l’aire lliure que es farà del 22 de novembre al 9 de gener

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

A poc a poc, anem recopilant informació sobre com serà aquest Nadal a Barcelona. De moment, sabem quan s'encendrà l'enllumenat nadalenc i que la il·luminació comptarà amb un nou disseny. Però, probablement, l'esdeveniment lumínic més espectacular del Nadal 2021 serà Els llums de Sant Pau, un espectacle que convertirà l'Hospital de Sant Pau, l’obra magna
de Domènech i Montaner, en una demostració de l'esperit nadalenc de la ciutat.  

Després de passar per ciutats com Berlín, Madrid i Londres, aquest projecte aterra a Barcelona per transformar el Recinte Modernista de l'Hospital de Sant Pau en un lluminós paisatge de conte de fades amb impressionants jocs de llum, una sorprenent flora escenificada i figures il·luminades. El públic podrà gaudir d'un passeig familiar per aquest escenari nadalenc, que estarà obert del 22 de novembre al 9 de gener.  

Sant Pau
ProactivSant Pau

Es tracta d'un recorregut d’un quilòmetre i mig aproximadament, que té el seu inici amb les projeccions audiovisuals a les façanes de l’antic hospital que Sant Pau, però que després s'endinsa a l'interior els passadissos de Sant Pau que es convertiran en una galeria de somnis plens de colors i fantasia o el bosc màgic, un paradís pels ocells. El públic també descobrirà el jardí de lluernes, el pessebre o un arbre molt especial on els visitants podran penjar-hi els seus desitjos d’any nou. 

Sant Pau
Sant PauProactiv

Aquesta instal·lació immersiva i sensorial que combina arquitectura modernista i naturalesa escenificada per crear un ambient alegre i festiu també oferirà espais adequats per fer-se fotografies i, al final del recorregut, els visitants podran gaudir d'una atracció de cavallets i una zona de restauració. Les entrades estan ja disponibles a www.elsllumsdesantpau.com i el recorregut s'organitzarà en passis cada 30 minuts, des de les 18 h a les 23 h.

NO T'HO PERDIS: 50 llocs imprescindibles de Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

 

Últimes notícies

    Publicitat