Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Una exposició immersiva sobre Dalí arriba a Barcelona el setembre

La mostra s’endinsa en la ment del geni surrealista a través de projeccions de gran format i instal·lacions interactives

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

El setembre de 2022, el centre d’arts digitals IDEAL de Barcelona inaugurarà una exposició immersiva sobre el geni surrealista Salvador Dalí. La mostra estarà estructurada com un viatge per la ment de Dalí que permetrà recórrer les obres més conegudes de l’artista des d’una perspectiva innovadora.

L’exposició, anomenada 'Dalí cibernètic', comptarà amb projeccions de gran format, instal·lacions interactives, hologrames, i altres elements de realitat virtual i intel·ligència artificial. 

Aquest projecte ha estat avalat per la Fundació Gala-Salvador Dalí i parteix de la idea que la genialitat de l’obra de Dalí sorgeix de la ment oberta de l’artista i el seu pensament ambiciós, provocador i científic. 

Així doncs, la nova exposició sobre Dalí serà una experiència immersiva que ens permetrà conèixer els aspectes més interessants de les obres més icòniques de l’artista, com les al·lusions a universos paral·lels, la física quàntica, la quarta dimensió, la geometria sagrada o la seqüenciació de l’ADN.

NO T'HO PERDIS: Les millors exposicions de Barcelona

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat