Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Una exposició per a un planeta més divertit (i conscienciat)

Escrit per
Laura Galve
Publicitat

L’art serveix com a eina, com a arma de denúncia, provocació i reflexió. El moviment d’artistes de Barcelona ‘No Planet Not Fun’ lluita contra la destrucció del planeta a través de la via artística i el 12 de desembre estrenarà una exposició on participaran 46 artistes internacionals de primera línia que, a través de les seves obres, busquen conscienciar sobre la problemàtica mediambiental. L’activitat tindrà lloc a l’edifici WeWork de Poblenou.  

Els artistes convidats -entres els quals destaquen Ola Niepsuj, Marcus Oakley, José Roda, We Are Out Of Office, Matthew the Horse i Santiago Motorizado- van haver de treballar sobre la idea ‘No Planet, No…’ per mostrar el que més trobarien a faltar si el nostre planeta desaparegués.

L’exposició comptarà amb 45 obres en total, 44 risografies, 1 obra volumètrica i un artbook que recopilarà totes les risografies. De cada obra hi haurà una tirada limitada de 25 exemplars i dels artbooks hi hauran 150 exemplars. Els diners que es recaptin de la compra d’aquestes obres anirà destinat a ‘The Cleanup Ocean’, projecte que elabora tecnologia per netejar oceans i rius de tot el plàstic que s’ha anat llençant al llarg dels anys. 

No Planet Not Fun
No Planet Not Fun
Foto: No Planet Not Fun

Perquè puguin dur a terme aquesta primera acció i poder costejar l’exhibició, ‘No Planet Not Fun’ llença una campanya de marxandatge en col·laboració amb Laser Barcelona, Barba i Jumbo Press.

Les aportacions al crowdfunding van dels 20€ o més fins als 1000€ o més. Amb una aportació de 25€, ‘No Planet Not Fun’ et regala una bossa reutilitzable amb un 40% de niló reciclat, que fa ús del mètode d’impressió de la serigrafia -a càrrec de Barba Barcelona- i que compta amb el disseny de Gabinete Exquisito. 

NO T'HO PERDIS: ja prescindiu del tot dels plàstics?   

Últimes notícies

    Publicitat