Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'Una joven prometedora', amb cinc nominacions als Oscars, inaugura el BCN Film Fest

La cinquena edició del festival torna a les seves dates habituals al voltant de Sant Jordi, del 15 al 23 d'abril

Escrit per
Àlex Montoya
Publicitat

En aquesta cinquena edició, el BCN Film Fest recupera les seves dates tradicionals (del 15 al 23 d’abril, als Cinemes Verdi, Institut Français, CaixaForum i Casa Seat de Barcelona), després que hagués de celebrar l'edició anterior al juny, també presencial, a causa de les mesures contra la Covid. Diu la seva directora, Conxita Casanovas: "Volem consolidar i fer créixer un esdeveniment amb marca Barcelona, i donar oxigen al cinema i les sales, que es vegi que és possible que es tornin a omplir". 

Inaugurarà el festival 'Una joven prometedora', d'Emerald Fennell, amb cinc nominacions als Oscars incloses la de millor pel·lícula i la de millor actriu per a Carey Mulligan; i el tancarà 'Entre rosas', de Pierre Pinaud, un títol molt adient per al dia de Sant Jordi. 

Una programació amb molta personalitat

Mantenint l’eix temàtic Cinema-Literatura-Història, s’estrenaran títols com 'El poeta y el espía', amb Sergio Castellitto interpretant l’escriptor Gabriele D’Annunzio; 'Sueños de una escritora en Nueva York', amb Sigourney Weaver; 'Minamata', amb un camaleònic Johnny Depp; 'El olvido que seremos', de Fernando Trueba amb Javier Cámara, i el documental 'Paolo Conte via con me'. "És una programació amb personalitat, molt connectada amb la realitat, amb films que parlen de dones poderoses, de violència de gènere, corrupció, lluita contra el feixisme, relats de superació...", explica la directora.    

Espai per riure

A banda de la secció Cinema amb Gràcia, dedicada a la comèdia i en què es projectaran 'Poliamor para principiantes', de Fernando Colomo, i la nova versió del clàssic 'Un espíritu burlón', amb Judi Dench, se celebrarà el centenari d’'El chico' amb una retrospectiva a Charles Chaplin amb disset projeccions. “El seu esperit i la seva mirada plena de tendresa i humor anirà molt bé en el moment que estem vivint”, remata Casanovas. 

NO T'HO PERDIS: Les millors estrenes de cine del mes

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat