Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Una Lady Gaga alienígena estrena videoclip i ja és viral

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Aparteu les criatures terrícoles que la superheroïna alienígena Lady Gaga torna per repartir amor, per molt estúpid que aquest sigui. 'Stupid love' és el senzill amb que l'artista ha volgut tornar al planeta de la indústria musical des del seu últim àlbum, l'intimista 'Joanne', l'any 2016. Pel camí ha estat nominada a l'Oscar, ha guanyat un Globus d'Or i ha compost una de les bandes sonores més escoltades d'aquests últims anys. 

'Stupid love' és la carta de presentació d'una nova etapa de l'artista que s'acompanyarà del disc 'Chromatica' i, com ja ens té acostumats, d'una estètica transgressora. El single, que ja es va filtrar per Internet fa un mes, recorda la Gaga del pop ballable i més comercial dels seus inicis. També l'estètica colorista, la senzillesa de la lletra i l'extravagància interpretativa sonen a una Gaga que semblava haver deixat enrere.

Videoclip gravat amb un telèfon mòbil

El videoclip, d'alta saturació cromàtica, s'ambienta en un espai desèrtic i futurista on, una Lady Gaga líder d'una tribu, arriba per lluitar contra els dolents. Amb una clara inspiració dels còmics o les sèries de superherois japoneses, la cantant reivindica l'amor entre tribus que només lluiten pel domini del món. Tècnicament destaca per haver-se gravat íntegrament amb un telèfon mòbil (iPhone 11) i va pel camí de convertir-se en el vídeo musical amb més èxit a Internet gravat amb aquesta tecnologia. El videoclip s'ha estrenat aquesta nit passada i ja suma més d'un milió de visualitzacions.

NO T'HO PERDIS: El tràiler del documental autoritzat de Rosalía

Últimes notícies

    Publicitat