Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Lona Messi
Foto: Time Out Barcelona

Una lona gegant de Leo Messi apareix al centre de Barcelona

La pancarta celebra el 50è aniversari de la cadena de restaurants Hard Rock Cafe, de la qual el crack és ambaixador

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Amb la ferida de Messi encara oberta, just l'endemà del seu debut amb el PSG, Barcelona s'ha llevat amb una pancarta gegant del crack al centre de la ciutat. La lona celebra el 50è aniversari de la cadena de restaurants Hard Rock Cafe de la qual l'argentí serà ambaixador mundial durant cinc anys, una notícia que es va saber al mes de juny quan semblava que el millor jugador del món encara jugaria al Barça aquesta temporada. 

La lona es troba a Gran Via amb Passeig de Gràcia i ocupa pràcticament tot el xamfrà. Messi, a qui li agrada tocar la guitarra, apareix assegut en una butaca de pell amb una Fender recolzada i acaronantuna pilota d'or; d'aquesta manera, el Hard Rock Cafe lliga la música amb l'esport. L'argentí és el primer futbolista que representa la marca, però el restaurant ja va patrocinar un equip local de Londres a principis dels 70 i les samarretes que sobraven servien de regal per als clients més fidels del cafè. 

NO T'HO PERDIS: Les millors terrasses de Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat