Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Taxi Barcelona
Foto: Ajuntament de Barcelona

Una nova aplicació permetrà demanar qualsevol taxi de Barcelona

La nova funcionalitat de l’app d’AMB Mobilitat, Picmi Taxi, aglutinarà tots els taxis de la ciutat

Escrit per
Ainhoa Echeverría
Publicitat

Tots, alguna vegada, hem vist amb frustració com un taxista passava de nosaltres després d’aixecar la mà perquè parés a prop nostre. El mètode més habitual per agafar un taxi a Barcelona és la ‘mà alçada’, però d’aquí poc no serà l’únic:lL’Institut Metropolità del Taxi (IMET) i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) han presentat una nova funcionalitat de l’aplicació AMB Mobilitat, el servei Picmi Taxi

Aquesta nou servei estarà disponible després de l’estiu de 2022 i permetrà als usuaris demanar un taxi fent servir el telèfon mòbil. Picmi Taxi suposarà una millora del servei, ja que s’espera un augment del volum de la demanda de taxis i permetrà realitzar rutes més eficients, reduint l’impacte mediambiental que suposa als taxistes circular buscant clients. La descàrrega de l’aplicació serà obligatòria per a tots els taxistes de l’àrea metropolitana de Barcelona.

Com funciona Picmi Taxi?

Fent clic simplement a un botó, els ciutadans podrem demanar un taxi i saber quants minuts trigarà en arribar al punt de recollida indicat, podent així rebutjar o acceptar el servei. Els taxistes propers rebran una notificació per tal que algun d’ells accepti la sol·licitud, i un cop acceptada, l’usuari podrà veure sobre el mapa la seva ubicació en temps real. A més, se li comunicarà al client el model, la matrícula i el número de llicència del taxi. Quan el vehicle hagi arribat al punt de recollida, l’usuari rebrà un avís al telèfon mòbil.

Servei Picmi Taxi
Foto: Ajuntament de Barcelona

A més, l’aplicació té l’opció de cercar i sol·licitar taxis adaptats o de més places. També inclou la possibilitat de saber el preu aproximat de la ruta. Ara bé, demoment, el servei Picmi no permetrà fer reserves de taxi ni pagar a través de l’aplicació. 

El nou servei anirà acompanyat de la creació d’una xarxa de noves microparades, complementant les 275 parades que hi ha actualment a Barcelona.  

NO T'HO PERDIS: Els carrers més bonics de Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

 

Busca alojamiento

Últimes notícies

    Publicitat