Notícies

Una nova aplicació permetrà demanar qualsevol taxi de Barcelona

La nova funcionalitat de l’app d’AMB Mobilitat, Picmi Taxi, aglutinarà tots els taxis de la ciutat

Redactora
Taxi Barcelona
Foto: Ajuntament de Barcelona
Publicitat

Tots, alguna vegada, hem vist amb frustració com un taxista passava de nosaltres després d’aixecar la mà perquè parés a prop nostre. El mètode més habitual per agafar un taxi a Barcelona és la ‘mà alçada’, però d’aquí poc no serà l’únic:lL’Institut Metropolità del Taxi (IMET) i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) han presentat una nova funcionalitat de l’aplicació AMB Mobilitat, el servei Picmi Taxi

Aquesta nou servei estarà disponible després de l’estiu de 2022 i permetrà als usuaris demanar un taxi fent servir el telèfon mòbil. Picmi Taxi suposarà una millora del servei, ja que s’espera un augment del volum de la demanda de taxis i permetrà realitzar rutes més eficients, reduint l’impacte mediambiental que suposa als taxistes circular buscant clients. La descàrrega de l’aplicació serà obligatòria per a tots els taxistes de l’àrea metropolitana de Barcelona.

Com funciona Picmi Taxi?

Fent clic simplement a un botó, els ciutadans podrem demanar un taxi i saber quants minuts trigarà en arribar al punt de recollida indicat, podent així rebutjar o acceptar el servei. Els taxistes propers rebran una notificació per tal que algun d’ells accepti la sol·licitud, i un cop acceptada, l’usuari podrà veure sobre el mapa la seva ubicació en temps real. A més, se li comunicarà al client el model, la matrícula i el número de llicència del taxi. Quan el vehicle hagi arribat al punt de recollida, l’usuari rebrà un avís al telèfon mòbil.

Servei Picmi Taxi
Foto: Ajuntament de Barcelona

A més, l’aplicació té l’opció de cercar i sol·licitar taxis adaptats o de més places. També inclou la possibilitat de saber el preu aproximat de la ruta. Ara bé, demoment, el servei Picmi no permetrà fer reserves de taxi ni pagar a través de l’aplicació. 

El nou servei anirà acompanyat de la creació d’una xarxa de noves microparades, complementant les 275 parades que hi ha actualment a Barcelona.  

NO T'HO PERDIS: Els carrers més bonics de Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

 

Busca alojamiento

Últimes notícies

    Publicitat