Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
La perruqueria de barcelona que ofereix descomptes a canvi de consumir en bars
FOTO: ShutterstockLa perruqueria de barcelona que ofereix descomptes a canvi de consumir en bars

Una perruqueria de Barcelona fa descomptes a canvi de consumir als bars

La perruquera Jaqueline Jímenez ha engegat una campanya solidària per ajudar els sectors més perjudicats per la pandèmia

Escrit per
Ainhoa Gutierrez
Publicitat

La perruquera Jaqueline Jiménez del barri del Turó de la Peira té clar que en temps difícils ens cal ajudar-nos, més que mai. És sota aquesta filosofia que ha decidit emprendre una campanya en forma de descomptes per ajudar el sector de la restauració, molt castigat per les últimes restriccions imposades per la Generalitat. Es tracta d'una rebaixa del 15% del preu dels seus serveis a canvi de consumir un mínim de 25 euros als bars i restaurants de tot Barcelona.

"Tinc moltes clientes que són cambreres. I veient la situació, que són les més afectades, d'allà va sorgir la idea de fer alguna cosa per motivar la gent a consumir en aquests negocis que ara ho estan passant malament", diu la Jaqueline en una entrevista a Betevé. La propietària d'aquest petit comerç rep els tiquets dels bars i restaurants i a canvi t'aplica un descompte un cop finalitzat el servei de perruqueria, així de simple. Només rebutja aquells que siguin de menjar ràpid, la resta seran benvinguts.

NO T'HO PERDIS: Les millors estrenes de novembre de Netflix, HBO, Movistar+...

Últimes notícies

    Publicitat