Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Una ‘showroom’ de Shein arriba a Barcelona

La coneguda marca de roba barata obre durant 10 dies un espai amb descomptes i activitats variades al Portal de l’Àngel

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Ja n’hi va haver una a Madrid, i ara la tenim a Barcelona. Durant 10 dies, al centre de la ciutat hi ha una ‘pop-up’ de Shein, la botiga de roba a preus baixos, en col·laboració amb Klarna, una coneguda empresa de moda ‘online’. Ara bé, aquesta obertura temporal ja ha generat confusió entre els clients, que creien que a la botiga s'hi podia comprar roba i no ha resultat ser així: es tracta, només, d'un espai 'showroom' amb expositors de roba i activitats.  

La botiga, que té el nom de ‘Shein x Klarna Summer Oasis’, estarà oberta del 30 de juny al 10 de juliol a Portal de l’Àngel 15-17 i oferirà descomptes i promocions especials. De fet, les primeres 100 persones que entrin a la botiga tindran un regal sorpresa i la resta de visitants també seran obsequiats amb un cupó de descompte del 15% per les compres que facin en línia. 

El format 'showroom' de la botiga permet als clients emprovar-se les peces d'aquesta coneguda marca de roba low-cost però, després, les compres s'han d'efectuar 'online.'

A més, a la botiga s’hi programen activitats de tota mena. Hi ha un espai de bellesa amb activitats de maquillatge i tatuatges (que obre els dilluns, dimarts, dimecres i diumenges de 12 a 18 h i els dijous, divendres i dissabtes de 12 h i 21 h). 

També hi ha una barra de gelats i cafè (cada dia) i sessions de DJ que amenitzaran l’últim divendres i dissabte. Finalment, hi tindrà lloc un esdeveniment de ‘Clothing swap’, és a dir, d’intercanvi de roba, que es farà divendres i dissabte de 14 h a 16 h perquè els clients intercanviïn peces de roba que ja utilitzin per peces d’altres persones. 

Aquesta ‘pop-up’ de Shein obrirà el mateix 30 de juny de 10 h a 15 h, i la resta de dies els horaris d’obertura seran de  10 h a 22 h de dilluns a dissabte, i els diumenges de 12 h a 20 h.

NO T'HO PERDIS: Les botigues més boniques de Barcelona

Llegeix el número d'estiu de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat