Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Uniqlo Japan
Photo: Fast Retailing

Uniqlo obrirà a la Maquinista la quarta botiga de Barcelona el 2021

Espanya ja compte amb cinc establiments de l'empresa nipona entre Madrid i Barcelona

Per Helena Morera
Publicitat

L'empresa de moda japonesa sembla tenir la seva atenció posada sobre Barcelona, que comptarà amb quatre botigues a la capital catalana a partir del 2021. El primer establiment es va obrir el 2017 al passeig de Gràcia, el va seguir el del centre comercial Glòries, i dos anys després es va inaugurar la tercera a la Diagonal, al costat de la plaça de Maria Cristina. A aquestes tres botigues se li sumarà una quarta obertura prevista per la primavera de l'any vinent. Pel que fa a la resta de l'Estat, només es pot trobar un Uniqlo a Madrid. 

La Maquinista ha sigut el centre comercial seleccionat per acollir el gegant nipó. Actualment, el centre comercial situat a Sant Andreu està en procés de renovació sota el projecte Westfield, una empresa que gestiona complexos comercials a ciutats com París i Estocolm. 

L'establiment que obrirà al primer semestre del 2021 comptarà amb un pis, però de gairebé 1.000 m². Ara mateix, l'empresa es troba en procés de selecció per crear l'equip professional. Podeu trobar tota la informació a la seva pàgina web de contractació. 

NO T'HO PERDIS: Obre la primera botiga d'Ikea al centre de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat