Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Urban Outfitters obre la seva segona botiga a Barcelona

L'11 de març a grup nord-americà inaugura la seva botiga al centre comercial La Maquinista, immers en una gran reforma

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Tot i les restriccions a Catalunya, que obliguen els centres comercials i a les botigues de més de 400 m2 quadrats a tancar els caps de setmana, les grans marques segueixen obrint botigues a Barcelona. L'11 de març la firma nord-americana Urban Outfitters obrirà la seva segona botiga a Barcelona –i a Espanya– i ho farà al centre comercial La Maquinista.

En 2014, el grup va obrir la seva primera botiga Urban Outfitters a Espanya, al centre comercial El Triangle, i el 2019 van tornar a escollir Barcelona per instal·lar la primera botiga Anthropologie del país.

La nova botiga d'Urban Outfitters es presenta com un dels grans reclams de La Maquinista, immersa en una gran i milionària reforma que consisteix a concentrar tota la restauració en una planta i la creació de la Zona Fashion, que simularà una gran passarel·la i on es donarà molta importància a les marques internacionals. Serà aquí on s'ubicarà la botiga d'Urban Outfitters, així com la d'Abercrombie & Fitch i Uniqlo.

NO T'HO PERDIS: Botigues de Barcelona de tota la vida que mereixen una visita.

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat