Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Úrsula Corberó serà Rosa Peral a la sèrie de Netflix sobre el crim de la guàrdia urbana

L'actor Quim Gutiérrez l'acompanyarà a 'El cuerpo en llamas' fent el paper del seu amant

Escrit per
Time Out Barcelona ACN
Publicitat

L'actriu de Sant Pere de Vilamajor (Vallès Oriental) Úrsula Corberó i l'actor barceloní Quim Gutiérrez protagonitzen la minisèrie d'Arcadia Motion Pictures per a la plataforma en línia Netflix 'El cuerpo en llamas'. Es tracta d'una producció basada en l'anomenat crim de la Guàrdia Urbana, la mort de l'agent Pedro Rodríguez a mans de la seva dona i de l'amant d'aquesta, Rosa Peral i Albert López, igualment membres del cos de seguretat barceloní. Corberó pren el rol de la dona del policia assassinat, mentre que Gutiérrez encarnarà el paper del seu amant. Completen el repartiment José Manuel Poga, Isak Férriz i Eva Llorach, entre d'altres. La direcció corre a càrrec de Jorge Torregrossa (qui ja havia dirigit 'La Fariña) i Laura Mañá, i el guió és de Laura Sarmiento.

La catalana Corberó està en un moment molt exitós de la seva carrera professional. Després de protagonitzar l'última temporada de 'La Casa de Papel', fins i tot ha estat entrevistada al programa estatunidenc de Jimmy Fallon.

NO T'HO PERDIS: Les millors estrenes del mes

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat