Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Anís del Mono
Foto: Twitter

Vandalitzen l'estàtua d'Anís del Mono a Badalona i el responsable acaba detingut

El símbol de la ciutat va aparèixer tacat amb pintura vermella i serà restaurat com més aviat millor

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

És un dels símbols per excedència de la ciutat de Badalona, l'estàtua més estimada pels seus ciutadans. Tot això ho ha sigut obstacle perquè el monument hagi aparegut dijous vandalitzat.

Situada en el passeig marítim, ben prop d'un altre punt emblemàtic, el pont del Petroli, el mico ha estat embrutat amb pintura vermella per un home que, segons confirmen les autoritats, ha sigut detingut per la Guàrdia Urbana.

No és la primera vegada que el símbol de la ciutat apareix vandalitzat. En 2016 altres individus van trencar l'ampolla que el personatge té a la mà. Aquell acte i també el d'ahir va emprenyar els habitants del municipi, que van mostrar la seva insatisfacció a xarxes.

Al seu compte de Twitter, el polèmic alcalde de la ciutat, Xavier Garcia Albiol, ha definit al detingut com un "desequilibrat" i ha afirmat que l'estàtua serà restaurada de "manera immediata".

NO T'HO PERDIS: 50 llocs a Catalunya que has de conèixer

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat