Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Ves al cine tot un any per només 59 euros!

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Un any més, els Cinemes Girona són portadors de bones notícies anunciant que posen a la venda 1.000 abonaments anuals per només 59 euros! La resta de l'any podeu comprar l'abonament a un preu de 190 €, però només teniu aquest gran descompte el mes de juliol. Així que, cinèfils, no badeu!

El podeu comprar de l'1 al 31 de juliol i a més de veure totes les projeccions de cinema comercial, l'abonament també us dona dret a descomptes en altres sessions especials com òperes, ballets, festivals o concerts.

A més d'aquesta súper promoció que ja s'està convertint en clàssic, els Cinemes Girona saben que les butxaques dels amants del cinema no sempre són enormes i fan promocions constants. Tenen preus especials per a famílies, i tots els caps de setmana trobeu pel·lis familiars en català per 4,50 €. També es beneficien de preus reduïts les persones majors de 65 anys, i, des d'aquest any, els majors de 75 amb problemes de mobilitat gaudiran cada dia de descomptes 2x1 perquè puguin anar al cine sense que les persones que les acompanyen paguin l'entrada. Les persones invidents gaudeixen d'aquest avantatge des de fa anys. Bravo!!

NO T'HO PERDIS: Coses gratis per fer a Barcelona el cap de setmana

Últimes notícies

    Publicitat