Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Coses per fer gratis a Barcelona el cap de setmana

Coses per fer gratis a Barcelona el cap de setmana

Concerts, cinema, mercats i festes. L'agenda cultural de Barcelona està plena d'activitats gratuïtes

Per Erica Aspas |
Advertising
Kabarete
Kabarete

Ai, les activitats gratis a Barcelona! Són com trobar una agulla en un paller? Afortunadament per a les nostres butxaques, no. Cada setmana tenim un munt de plans que no us costaran ni un cèntim i que responen a les vostres inquietuds culturals. Des de concerts i festes a clubs a mercats, fires, exposicions, passis de pel·lícules, obres de teatre i activitats infantils. I molts d'ells cauen en cap de setmana! Seguiu aquesta llista i, a més de gaudir, estalviareu!

NO T'HO PERDIS: Barcelona gratis, sortir sense gastar!

Activitats gratis per al cap de setmana

Què fer

Barcelona Districte Cultural: Kabarete

icon-location-pin Més d'una ubicació
icon-calendar

Equilibrisme, humor, teatre, música, circ, mim... De tot hi ha en aquest kabarete que cada nit és diferent, perquè cada nit està habitat per artistes diferents. Ja sabeu com és això de l’okupació.

Cine

Pantalla Barcelona: Viaje al cuarto de una madre

icon-location-pin Més d'una ubicació
icon-calendar

El Pantalla Barcelona, cicle que apropa el cinema recent fet a la ciutat als diferents districtes de Barcelona projecta 'Viaje al cuarto de una madre', film dirigit per Celia Rico i protagonitzat per Lola Dueñas i Anna Castillo en la pell d'una mare i una filla que hauran d'afrontar aquesta nova etapa de la vida en què el seu món en comú trontolla.

Advertising