Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Ves als Cinemes Girona durant tot l'any per només 59 euros

Els mil abonaments a preu especial es podran adquirir a partir del 15 de juliol

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Plogui o faci sol, els Cinemes Girona apareixen amb un pa –o mil abonaments– sota el braç. El 2020 celebren el desè aniversari, així que l'alegria és doble i tornen amb la tradicional i esperada campanya d'abonaments anuals. A partir del 15 de juliol, posen a la venda a la seva pàgina web 1.000 abonaments anuals a només 59 euros

Com que molts espectadors amb l'abonament per a la temporada 2019-2020 no el van poder gaudir pel tancament de les sales a causa de la pandèmia, si el volen tornar a comprar, tindran un preu especial de 49 €. Sí, podeu anar al cinema tantes vegades com vulgueu durant tot un any per menys de 50 euros!!!

L'abonament permet accedir a totes les projeccions de cinema comercial i també tindreu descomptes en altres sessions especials, com òperes, ballets, festivals o concerts. 

Els abonaments es poden comprar al llarg de tot l'any per 190 euros, així que aquesta campanya val mooolt la pena, amics cinèfils. De totes maneres, els Cinemes Girona fa temps que es preocupen per les nostres butxaques amb una política de preus especials per a famílies, i tots els caps de setmana s’hi poden trobar pel·lícules familiars en català a 4,50 €; preus especials per a majors de 65 anys i, des del 2019, les persones majors de 75 amb problemes de mobilitat tenen cada dia descomptes 2x1 perquè puguin anar al cine sense que els o les acompanyants paguin l’entrada. Les persones invidents gaudeixen d’aquest avantatge des de fa anys.

NO T'HO PERDIS: Les millors estrenes de juliol a la cartellera.

Les millors idees d'oci i cultura a la nova Time Out Pocket interactiva 

Últimes notícies

    Publicitat